top of page
Search

CALDEA REOBRE LA GRAN LLACUNA COMPLETAMENT RENOVADA

D’SPA A RESSORT

Caldea, el centre d’oci termal més gran del sud d’Europa, celebra 30 anys de vida. Durant tres dècades, ha ofert una experiència de benestar i evasió única, consolidant-se com un dels principals actors del sector de l’oci i el wellness a Europa. Aquest aniversari destaca el seu compromís amb la qualitat i la innovació en l’oferta de serveis termals, reafirmant la seva posició com a referent indiscutible en el seu àmbit.

La gran llacuna compta amb noves zones de relaxació enjardinades, amb mobiliari afí i vegetació local que aporten un ambient fresc i acollidor.

El disseny és el fil que uneix paisatge, ecologia, arquitectura i art. Per això, es busca constantment explorar la relació entre el natural i el creat per l’ésser humà, fusionant harmoniai bellesa. Aquesta integració creaespais que respecten l’entorn i enriqueixen l’experiència humana.


Caldea redefineix la seva estratègia de marca i es fixa un propòsit més ambiciós i uns nous valors.


També estrena una tipografia personalitzada, un color corporatiu més elegant i un nou logotip amb l'objectiu de preparar a la marca per als desafiaments del futur i fer-la més gran, més forta i més rellevant entre les noves generacions.


El nou logotip, que continua tenint una forma circular, és més flexible i modern i reflecteix l'objectiu de garantir l'excel·lència amb una experiència de 360 graus plena d'instants de quietud absoluta i altres moments més lúdics i vibrants. Com l'aigua, simbolitza al seu voltant la fluïdesa d'una experiència de benestar que s'adapta a tots els usuaris.



PROJECTE: RENOVACIÓ DE LA GRAN LLACUNA DE CALDEA

PROPIETAT DELEGADA: GESPRO

ARQUITECTURA: DATA ARQUITECTURA

CONSTRUCTORA: LOCUBSA

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page