top of page
Search

INNOVACIÓ I RACIONALITAT

CAP DE CIUTAT DE VALLS · ANDORRA LA VELLA

En el cor d’Andorra la Vella, un nou Centre d’Atenció Primària (CAP) emergeix com a model d’innovació i funcionalitat en el disseny arquitectònic. Situat al carrer Ciutat de Valls, aquest projecte s’inscriu en el concurs convocat pel Govern d’Andorra, i té com a objectiu transformar una part de l’antic edifici de l’escola espanyola en un espai modern i eficient per a l’atenció sanitària. Amb un equip tècnic altament qualificat, aquest projecte busca no només complir amb els requisits funcionals d’un centre de salut, sinó també crear un entorn que promogui el benestar i la tranquil·litat dels seus usuaris.


L'adequació del'edifici es centra en l'adaptació de tres aules i un passadís existent, mantenint les divisions estructurals de càrregai les finestres, que es troben en bon estat després de ser substituïdes recentment. El programa funcional s'ha distribuït amb criteri d'aprofitament de la llum natural, situant els espais principals a la façana sud-est.


El centre disposa de zones privades per al personal, incloent-hi una sala de descans i vestuaris. Aquests espais estan dissenyats per oferir comoditat i funcionalitat, amb mobiliari còmode, il·luminació adequada i instal·lacions per a la preparació de begudes i menjars lleugers.


Els elements de fusta que creen una atmosfera tranquil·la i acollidora. El mobiliari és funcional i ergonòmic, amb espais d'emmagatzematge adequats per a documents i materials. A més, es disposa d'un lavabo accessible amb acabats higiènics i adaptats per a qualsevol usuari. Les sales de consulta d'infermeria i metge estan situades a la façana sud-est, aprofitant la millor llum natural. Equipades amb zones d'aigua, armaris i il·luminació LED de baix consum, aquests espais garanteixen un ambient òptim per a l'atenció sanitària.

Els materials utilitzats en els revestiments de parets i terres són

resistents i impermeables, assegurant una higiene fàcil i efectiva.


La combinació de disseny contemporani, funcionalitat i materials d’alta qualitat fa que aquestes àrees siguin un model a seguir en la creació d’entorns sanitaris eficients i agradables.


PROJECTE: CENTRE D’ATENCIÓ PRIMÀRIA DE CIUTAT DE VALLS ANDORRA LA VELLA

ARQUITECTURA I INTERIORISME: JACINT GIL RODRÍGUEZ I PAU IGLESIAS RODRÍGUEZ

CONSTRUCTORA: MODERNES CONSTRUCCIONS








Recent Posts

See All

Comments


bottom of page