top of page
Search

Natural i ecològic

Nou Eco River · Encamp


Grup Hiper Pas ha obert un nou Eco River, en concret a la plaça del Consell, 15, d’Encamp. Compta amb una superfície de 160 metres quadrats, destinats a oferir específicament productes naturals, ecològics, sense gluten, bio i especials per a totes les intoleràncies.

S’hi pot trobar un assortiment de productes: alimentació seca i fresca (pasta, arrossos, pans, brioixeria, conserves, carn, fruita, fruita seca), begudes (vegetals, sucs, vins...), així com complements alimentaris i productes per a la cura personal (vitamines, proteïnes, gels, sabons, xampús, cosmètica...), productes per a la llar i un espai gourmet; tot amb una qualitat excel·lent, de les marques referents del mercat i al millor preu.


Seguint en la línia de la omnicanalitat i la digitalització del Grup, el client gaudirà d’una autèntica experiència de compra, amb solucions digitals d’avantguarda. Per més comoditat, el client podrà aparcar gratuïtament al pàrquing de River Centre Comercial d'Encamp i pagar amb la Targeta Client River. Aquest nou punt de venda és una aposta més que reafirma el posicionament del Grup Hiper Pas a Andorra, una sòlida empresa familiar andorrana amb més de 45 anys d’història en el sector del comerç, principalment supermercats. La seva activitat es va iniciar el 1956, i en l’actualitat totalitza més de 20.000 m2, repartits entre vint-i-quatre establiments per tot el Principat d’Andorra.


En el disseny així com en la distribució, s'ha tingut en compte la versatilitat i funcionalitat de l'exposició i el màxim aprofitament de l'espai.


La gran varietat d'elements i accessoris, juntament amb la gamma de colors i acabats, han permès crear un ambient eco-friendly amb una forta personalitat.


El projecte d'interiorisme, ha consistit en una profunda reforma de l'espai, on s’ha donat forma al canvi de producte, ja que ara s’hi ofereixen productes naturals, ecològics, sense gluten, bio i especials per a totes les intoleràncies. Tot, el cromatisme, els materials i els revestiments, evoquen la natura. Les parets estan revestides amb fusta, i decorades amb llistons de colors beix retroil·luminats. L’espai compta amb una acurada il·luminació, amb

carrils i il·luminació puntual, i unes vistoses làmpades rodones de gran format fabricades en fusta, retroil·luminades amb led, especialment dissenyades per al projecte. Hi ha una forta presència decorativa de la senyalística, indicant les seccions, realitzada amb lletres de fusta.

El sostre, s’ha construït amb panells per aïllar acústicament, combinant negre amb tons naturals. El paviment, està resolt amb rajoles de gran format en tons grisos neutres.



PROJECTE: NOU ECO RIVER · ENCAMP

AMB LA COL·LABORACIÓ DE CONSTRUCCIONS ROCA I D’INDUSTRIALS DEL PAÍS



Recent Posts

See All

Comments


bottom of page