top of page
Search

Ona Saumell

Artista Plàstica


EMPODERAMENT FEMENÍ EMPRENEDORIA SENSUALITAT PROVOCACIÓ AUTOEXPRESSIÓ FASHION WOMAN EXTRAVAGANT CONNEXIÓ EMOCIONAL JOVENTUT · IL·LUSIÓ · SOMNIS


Ona Saumell: Una Emprenedora Amb Pinzellades de Poder Femení En el món de l'art, on la passió sovint es combina amb el talent innat, emergeixen figures que desafien les normes i creen el seu propi camí. Una jove artista que va començar la seva carrera professional als 21 anys, és una d'aquestes figures.

Amb una història marcada per l'ambició i la determinació, Ona ha aconseguit convertir la seva passió per la pintura en una marca personal que transcendeix el llenç.

La seva trajectòria va començar amb un doble grau en Administració d'Empreses, Màrqueting i Publicitat a Santander, un camí que semblava dirigir-se cap al món corporatiu. Però la seva veritable passió es trobava en l'art, una influència que la seva família havia conreat durant generacions.

Amb el seu avi pintor i el seu pare també dedicat a la pintura, l'artista va trobar la seva pròpia veu a través dels pinzells. Inicialment, la seva ambició era crear una marca personal en l'àmbit del surf, però aviat es va adonar que el seu destí estava en la creació d'art. Així, amb tan sols 21 anys, va llançar la seva pròpia marca de pintura, un moviment que va captivar immediatament el públic.







Fotografia de l'event Be a Woman al Embassy.

Ballarí Dioni Agilba pintat en body paint camuflat en una obra amb pintura neó i llum negra.









Fotografia de l'obra Afrodita. Exposició Be a Woman










Fotografia d'esdeveniment amb participació directa, contractada per Bentley i Macallan a l'acte Autobello al Pas de la casa.








Art Que Empodera i Provoca

Les obres d'Ona Saumell no són només visualment atractives; són un manifest d'empoderament femení. Inspirada per artistes com Elena Gual, qui també se centra en la representació de la dona, Ona ha creat un estil únic que combina sensualitat i provocació amb un fort sentit de l'autoexpressió. Les seves pintures, que sempre representen dones, responen amb un estil "fashion woman" que destaca pel seu caràcter extravagant i per la capacitat de "picar" el comprador, generant una connexió emocional immediata.

El ràpid èxit de l'artista és testimoni del seu talent i la seva visió. La seva primera col·lecció, presentada a Santander, es va vendre íntegrament el primer dia, convertint-se en un símbol feminista de l'any. Aquest èxit inicial va ser seguit per una segona col·lecció, presentada a Andorra, que també es va esgotar en un sol dia. A partir d'aquí, la seva carrera no ha fet més que créixer, involucrant-se en projectes amb marques de luxe com Bentley i Lola Casademunt, creant esdeveniments en directe que connecten amb el públic.


Nous Horitzons i Projectes Futurs

Sempre amb la mirada posada en el futur, Ona està preparant nous projectes que segurament deixaran una empremta duradora en el món de l'art. Un dels seus projectes més recents és "La Santa Andorra", un esdeveniment exclusiu que combina pintura i formació en un ambient íntim i selecte. També col·laborarà en l'esdeveniment Luxumit a Sitges, una convenció de luxe on l'art, l'automobilisme, l'aviació i la nàutica es troben. De cara al futur, té plans per llançar una nova col·lecció el setembre del 2025, una obra que promet ser més personal i diferent de tot el que ha fet fins ara.


L'Emprenedora Abans Que l'Artista

Més enllà de la seva destresa com a pintora, es defineix a si mateixa com una emprenedora. La seva capacitat per a entendre els canvis en el món de l'art i la seva determinació per a invertir la il·lusió en cada projecte que emprèn la situen com una figura a seguir. Com ella mateixa diu, "L’edat no importa, sinó la il·lusió que inverteixes". En definitiva, l’artista és una prova vivent que l'èxit en l'art no només prové del talent, sinó també de la capacitat de reinvenció constant i de l'audàcia per seguir els mateixos somnis.



Promoció per a l'esdeveniment Be a Woman Show al Centre Únnic d'Andorra, participant amb dues obres de la col·lecció.



Retrat a Christian Vieira en body paint camuflat en una obra per a l'event Be a Woman Embassy.


Dues obres amb la ballarina Tamara Lozano en body paint camuflada en una obra per acte de Be a Woman Embassy.




ARTISTA: ONA SAUMELL


5 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page