top of page
Search

Reconnecta amb la teva llar

NOU SHOWROOM KAVE HOME BY SOMM CASA



Sommcasa creix i ampliala seva oferta comercialamb l’obertura d’un nou showroom al carrer Maria Pla 33, d’Andorra la Vella. Més enllà del moblament d’un espai, l’empresa aposta per la realització de projectes integrals.El nou espai arriba de la mà de la coneguda firma de mobles Kave Home. L’obertura de la nova botiga és suma al showroom que té a Santa Coloma (avinguda Santa Coloma, 126) i als tres establiments que ja té a Espanya.

D’aquesta manera es consolida al país com un dels establiments de referència, oferint als seus clients funcionalitat, disseny i qualitat en tots els seus projectes.



Kave Home by Sommcasa disposa d'una àmplia gamma de mobles per a la sala d'estar, el menjador, el dormitori, així com complements de decoració per a la llar.

L'empresa compta amb el suport de la firma Kave Home, una etiqueta catalana que destaca perla seva forta aposta pel sector del moble, el disseny i la decoració. L'objectiu de la firma és crear productes de disseny i qualitatamb un servei impecable. Seguint acuradament tot el procés de disseny, fabricació i distribució dels seus productes amb la finalitat de crear dissenys atractius i funcionals, de gran qualitat a preus assequibles. Sommcasa destaca per tenir un equip professional que compta amb fins a 30 anys d'experiènciaen el sector. El grup valora la formació contínua dels treballadors en els àmbits de l'interiorisme i la decoració, assegurant-se que el seu equip de professionals estigui al corrent de les darreres tendències i innovacions.



Una taula extensible de fusta massissa, un material natural molt resistent que conserva tota la bellesa a cada peça: els nusos i esquerdes fan que cada moble sigui únic... Amb una textura rústica però un disseny minimalista nòrdic.



L'espai disposa d'una gran varietat d'opcions per l'abastiment de la llar. Es pot trobar tota mena de mobiliari: sofàs, butaques, taules, cadires, aparadors... També tot el necessari peral moblament del dormitori: llits, capçals, matalassos... Sense oblidar tot el que complementa una llar: quadres, plantes, espelmes, parament de la llar, etc. D'aquesta manera pot adaptar-se a les necessitats del client i oferir projectes integrals de decoració amb tot el que inclou una llar. A través del Contract mobiliari, també ofereixen la possibilitat de col·laborar amb interioristes, arquitectes, cadenes hoteleres, restaurants, cafeteries i espais públics. Aportant una sèrie d'avantatges exclusius i el disseny en 3D realitzat per l'equip d'interioristes.



Cada peça és una expressió de confort, qualitat i disseny, on l'elegància atemportal de la fusta i els materials naturals s'equilibren en perfecte harmonia, sent el minimalisme un dels protagonistes.

El dormitori és una deles zones principals d'una casa. A Kave Home by Sommcasa, el client trobarà tot el que necessita per proveir aquesta estança. Des de llits, capçals, matalassos i tauletes de nit, fins a roba de llit, així com altres complements decoratius com miralls, quadres, espelmes i fins i tot ambientadors.


El dormitori és un dels espais més importants de les llars. L’aposta sempre ha de ser un ambient càlid i acollidor.








Els productes de Kave Home By Sommcasa estan inmersos en la sostenibilitat i la responsabilitat social.



Kave Home fusiona les arrels artesanes amb la innovació i sensibilitat.Mobles que transformen espais, autenticitat i puresa utilitzant materials naturals perquè els espais reflecteixen l’essència i la màgia dels seus habitants.


El menjador també pren protagonisme en el conjunt de la llar. És per aquest motiu que Kave Home by Sommcasa compta amb una àmplia varietat de mobiliari per completar- lo. Des de sofàs, butaques, taules de centre, cadires, taules de menjadoro aparadors. També catifes i altres tèxtils com coixins. Els més petits també tenen el seu espai gràcies a bressols i altres mobles infantils. El tracte personalitzat i proper amb els clients és una de les claus del seu èxit, garantint que cada projecte sigui únic i adaptat a les necessitats i gustos de cada client. I és que Kave Home by Sommcasa no tan sols ven mobles, sinó que crea experiències i contribueix a convertir una casa en una veritable llar.






18 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page