top of page
Search

Refugi exclusiu

HERMITAGE MOUNTAIN LODGE · EL TARTER · GRANDVALIRA



Hermitage Mountain Lodge Borda Calbó és una estada luxosa i única enmig de la naturalesa, situada a peu de pistes al Tarter.


Amb les seves impressionants vistes, disseny alpí i serveis exclusius, ofereix una experiència incomparable de confort i elegància.


Hermitage Mountain Lodge Borda Calbó s’estén majestuosament al llarg de 400 metres quadrats, amb un disseny alpí que honra els materials locals i realça l’autenticitat del seu entorn. La planta baixa alberga quatre suites exquisidament equipades, cadascuna dissenyada per a oferir un refugi de confort i luxe. El saló principal, adornat amb una xemeneia de llenya, crea un ambient acollidor i elegant, mentre que la sauna i el jacuzzi amb hidromassatge afegeixen un toc de relaxació suprema. L’estructura de la borda es distribueix en dues plantes, creant una volumetria fragmentada que s’integra harmoniosament amb el paisatge muntanyós. Aquesta disposició no només ofereix una estètica única, sinó que també crea espais singulars i funcionalitat adaptada a les necessitats dels seus hostes.


El servei personalitzat que ofereix la borda, amb un majordom disponible i la possibilitat de comptar amb un xef amb Estrella Michelín, garanteix una estada luxosa i sense preocupacions.


L'ús de materials naturals crea una estètica que es fon amb el paisatge que l'envolta. L'exterior de la borda està recobert de fusta local, seleccionada acuradament per la seva durabilitat i bellesa natural. Aquest ús extensiu de la fusta no només aporta una aparença càlida i acollidora, sinó que també reflecteix un compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.


El joc de formes i dimensions dona lloc a una experiència residencial excepcional, on cada espai té la seva pròpia identitat, alhora que s'integra de manera harmònica amb el paisatge que l'envolta. Hermitage Mountain Lodge Borda Calbó representa l'equilibri perfecte entre luxe, confort i adaptació al medi natural, oferint una estada inoblidable en un entorn de somni.


Els detalls arquitectònics, com els grans finestrals panoràmics iels sostres estan emmarcats per aquesta fusta, destaquen encara més la seva presència imponent però subtil en el context natural.

PROJECTE: HERMITAGE MOUNTAIN LODGE

INTERIORISME: LAURA PÉREZ I PUJADAS

CONSTRUCTORA: CALBÓ ALTA MUNTANYA



Recent Posts

See All

Comments


bottom of page