top of page
Search

Sabor i Estil

GOIKO · ANDORRA LA VELLA

GOIKO, ha arribat a Andorra, i ho fa amb una proposta que promet conquistar als amants de les hamburgueses gurmet. Va inaugurar el seu restaurant per a oferir una experiència culinària única. Amb la seva arribada, GOIKO promet delectar als amants de les hamburgueses amb una proposta inigualable, on cada mos és una explosió de sabor.


A GOIKO Andorra, tenen lamissió “d’alimentar el desig de superació i demostrar que tot és possible fent les coses bé”, en cada hamburguesa que preparen i en cada detall del servei. Descobreix GOIKO a Andorra i deixa’t portar pel plaer de les millors hamburgueses gurmet. L’obertura d’aquest nou local no sols representa una fitaen l’expansió de la marca, sinó també una oportunitat perquè els habitants i visitants d’Andorra descobreixin per què GOIKO s’ha convertit en un referent en el món de les hamburgueseries.


Tot el restaurant està decorat amb llums LED, que no sols són més duradores i eficients, sinó que també projecten una llum uniforme i suau que realça l'atmosfera moderna i acollidora. Les llums s'integren en el disseny de l'espai, destacant detalls arquitectònics i elements decoratius que aporten calidesa i estil.


Les parets del restaurant estan adornades amb frases inspiradores, com "Permès llepar-se els dits", que capturen l'essència de la marca i afegeixen un toc de personalitat i bon humor a l'entorn. Aquestes frases, il·luminades, no sols decoren, sinó que també conviden els comensals a relaxar-se i gaudir plenament de l'experiència GOIKO.


El mobiliari del restaurant ha estat acuradament seleccionat per a combinar confort i disseny. Les taules i cadires presenten línies netes i materials d'alta qualitat, creant un equilibri perfecte entre funcionalitat i estètica. Les àrees de seients estan disposades de manera que fomenten la interacció social i la comoditat, permetent als clients gaudir dels seus menjars en un entorn relaxat i amigable.


La barra està revestida de fusta iel terra està format per gres porcellànic amb formes geomètriques que delimiten les diferents zones.


Els elements decoratius a GOIKO Andorra inclouen detalls que reflecteixen la identitat de la marca i la cultura local. Murals acolorits que afegeixen frescor i vitalitat on cada element ha estat pensat per a contribuir a un ambient acollidor i dinàmic. La combinació de textures, colors i materials crea un espai vibrant i estimulant, on cada visita es converteix en una experiència memorable.




La il·luminació LED, les frases inspiradores i els detalls acuradament seleccionatses combinen per a formar un ambient modern, ecològic i ple de vida.

PROJECTE: GOIKOC. DE LA BORDA, 5. ANDORRA LA VELLA

ARQUITECTURA TÈCNICA, ENGINYERIA TÈCNICA I INTERIORISME: BAC SL ·

JOSEP ANTONI ALCÀNTARA

CONSTRUCTORA: RC CONSTRUCCIONS





Recent Posts

See All

Comments


bottom of page