top of page
Search

SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ INNOVADORS

CLIMATITZACIÓ, CALEFACCIÓ I AIGUA CALENTA SANITÀRIA


Les solucions de Samsung combinen un impressionant disseny i un rendiment avançat per satisfer les necessitats de climatització, calefacció i aigua calenta sanitària, des d’aplicacions en espais residencials fins a àrees comercials.


SOLUCIONS SOSTENIBLES DE CALEFACCIÓ, TANT PER OBRA NOVA COM SUBSTITUCIONS DE CALDERES.

Samsung ofereix una àmplia gamma de bombes de calor que s'adapten les diferents necessitats d'instal·lació, des d'aplicacions individuals per habitatges fins a sistemes centralitzats per aplicacions comercials.

Per facilitar la transició d'equips tradicionals a bomba decalor Samsung sense necessitat de modificar radiadors ja existents, també s'incorporen unitats de producció d'aigua a alta temperatura (fins a 80 °C).

La nova incorporació de Samsung a la seva gamma de calor,la EHS Mono R290, ofereix la solució per

la calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària, pel sector residencial o terciari, i tant per obra nova com rehabilitació. La EHS Mono R290 utilitza el R290 com a refrigerant, que té potencial d'escalfament atmosfèric molt baix amb l'objectiu de complir amb els requisits més alts de descarbonització.


CASSETTE 360: CLIMATITZACIÓ ENVOLTANT I DISSENY AVANTGUARDISTA


A diferència de les unitatsde cassette convencionals, que creen zones amb models d'aire desiguals,el cassette 360 distribueix l'aire en totes les direccions per climatitzar cada racó de l'estança.

El disseny sense lames permet impulsar l'aire paral·lelament al sostre, creant així un ambient fresc i còmode sense corrents d'aire fresc.

El Casette 360 té un innovador disseny circular i està disponibleen blanc o negre i en disseny depanel quadrat circular. A més, es pot instal·lar un fals sostre o exposat.


TECNOLOGÍA WINDFREETM: AIRE ACONDICIONAT SENSE CORRENTS D’AIRE FRED

La tecnologia WindFreeTM augmenta la comoditat d'espais

interiors gràcies als seusmils microorificis que dispersen l'aire fresc per l'estança sense desagradables corrents freds.

En el model WindFreeTM, l'aire es distribueix suaument, creant un entorn "d'aire estàtic" que proporciona un benestar total tant de dia com de nit, afavorint el descans.

La tecnología WindFreeTM està disponible en les unitats de paret com en els cassettes de 4 vies i d'1 via, ideals per aplicacions en espais comercialsi hotels per la seva mida compactei fàcil manteniment.


VIDA MÉS INTEL·LIGENT AMB SMARTTHINGS

Gràcies a l'aplicació SmartThings l'usuari pot controlari monitorar els equips de climatitzaciói calefacció a través del seudispositiu mòbil, facilitant així la gestió d'instal·lacions residencials i comercials de petita mida.

A més dels equips de climatització Samsung, SmartThings permet la connectivitat amb més de 5000 tipus de dispositius intel·ligents de més de 350 partners, permitent el control intel·ligent i l'automatització de casa des d'una plataforma unificada per domòtica.



Comments


bottom of page