top of page
Search

Temps per a cuidar-se

Novae Beauty · Escaldes-Engordany


El grup Nova creix i conquereix sectors com el de la bellesa. Recentment, ha obert un nou negoci a l’avinguda del Fener número 3, local 1, d’Escaldes-Engordany destinat a la perruqueria i l’estètica. Nova Beauty pretén ser el temple dels que dediquen temps a cuidar-se i cultivar la seva imatge personal.



Aquest nou projecte de Grup Nova, ha estat treballat conjuntament amb l'arquitecte Jacint Gil de Gil Arquitectura. L'obra inclou materials nobles com la pedra, el marbre i la fusta. La paleta cromàtica juga amb els tons foscos com el gris fosc i els tons clars com el de la fusta natural. La façana exterior està pintada de color gris antracita i en ella trobem la imatge corporativaaplucada, composta per una lletra N daurada en majúscula que conjunta la inicial del grup empresarial (Grup Nova) i la N de natural, element que evoca la bellesa femenina.

L’equip professional està format per estilistes que cobreixen els serveis capil·lars: coloracions, rituals capil·lars, allisats, etc. Un dels integrants és un home especialitzat en barberia. També trobem manicuristes que realitzen tot tipus de manicures i pedicures. L’espai d’estètica el formen un equip d'esteticistes que realitzen tractaments facials i corporals. Cal destacar també el servei de maquillatge orquestrat per maquilladores professionals especialitzades -tant en maquillatges de dia com de nit-, així com per a cerimònies especials com bodes, batejos i comunions.



Nova Beauty és un concepte avantguardista que va més enllà del saló de perruqueria tradicional. El centre està dedicat a la bellesa tant femenina com masculina. Trobem des de tractaments capil·lars, tots els serveis de perruqueria, passant per maquillatge i ungles, fins a tractaments en cabina. Aviat també incorporaran tractaments corporals.

El centre està dotat del millor equipament del mercat i compta amb les millors marques del sector. També estan treballant la possibilitat de portar alguna marca "Premium" portuguesa en exclusiva a Andorra. L'espai disposa de quatre zones de treball: una zona de

tocadors on es realitzen tots els serveis capil·lars, una zona d'aigües formada per dos rentacaps amb reposapeus extensible per oferir el màxim confort al client; una zona de barberia amb una cadira especial per al tractament masculí; la zona de manicura i pedicura que inclou quatre zones de treball amb làmpades de llum led per a ungles semipermanents i acríliques; i l'espai el completa una cabina on es duena terme els tractaments facials i pròximament també els corporals.



4 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page